Iedereen kan muziek maken:

je kunt muziek maken! Daarom zullen we deze vijf muziekactiviteiten uploaden die u met uw studenten kunt doen. Muziekles: Pop-muziekgeschiedenis, welke muziek is? Hoe be├»nvloeden die muziek? En de nieuwste POP-liedjes zijn zo grappig? In de laatste muziekles ontvangen uw studenten een stammuziekcursus. Het trainingsgehalte wordt rechtstreeks ondersteund door de wet van de werkelijke groep. Seminar: beat box bitbus lijkt interessant te zijn. Je hebt het niet nodig en je kunt het altijd doen. Het enige dat u gebruikt, is uw mond. En je kunt leren! In dit seminar beweegt je student het hoofd van de hoofden van de vaardighedenhoofden. En het is meer dan “paporiet en meer dan Carbury. Seminar: The Music Product Martin Harry is een goed oog. Maar hoe het echt in dit stadium staat? En kan ik vinden? Dit seminar ontkent het product van de muziek: uw studenten zijn uw product en gratis programma-ritmes in de browser. Seminar: Gana-lessen en videoclasses werken, maar de maximale muziek helpt zijn studenten in de workshop. Uw studenten maken een standbeeld, schrijf een artikel en beslissen wat u moet beslissen wat er in een videoclip moet worden gezien. Ze absorberen hun muziek thuis – de muziek installeert bijvoorbeeld alle inhoud in een prachtige videoclip. Seminar: maak een musical met mobiele telefoon, je hebt geen GIG-studio nodig voor je product. Het is alleen mogelijk op je telefoon! Vandaag is er een productalbum dat per telefoon door het grijze werd verkregen. In dit seminar leert u hoe u muziek kunt leren op mobiele apparaten of op smartphones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *