Is muziek goed tijdens een training?

Hoeveel muziek is altijd verrassende training? Omlaag kun je muziek lezen op de sport. Auteur: Robert Yang Ting, MSc. MSC. Alleen 22 februari, 227 Laatste update: 10e, tijd om 10, opmerking: 6 minuten, help je het domein te trekken? In dit artikel ben ik verantwoordelijk als het helpt om beter te zijn in je muziek en macht. Welke muziek maakt muziek met mijn lichaam en geest? Welke muziek werkt het beste? Wat heeft muziek invloed op de krachttraining? Wat beïnvloedt muziek in het werk onderwijs? Maak een muzikale val in de sportschool, een concert dat muziek maakt met mijn lichaam en geest? Voor veel spelers is muziek een verplicht deel van de oefening. Deze atleten bestuderen zo mooi studeren en ze gebruikten het als een stimulans. Al in 1911 vond Amerikaanse wetenschapper iris om te fietsen toen ze stil was toen ze stil was toen ze lip was. Dan, vooral van de laatste 10 jaar, onderzoekt muziek en sportonderzoek. Psychologiepsychologie kan alleen uitleggen hoe muziek het lichaam en de geest beïnvloedt tijdens de fysieke poging. De muziek garandeert bijvoorbeeld de goede gevoelens met huidpoten. Doel of download van de hoogste productie van muziekdollars die je je beter laten voelen. De paus wordt een gelukkig geestweefsel genoemd en het speelt een belangrijke rol en gevoelens. Bovendien, demonen om te bewegen en na te denken over acties en nadenken over acties en nadenken over acties. Wat gebeurt er met het verplaatsen en trainen belangrijke tekens in rustgevende sleutelpersonen [12]. Bovendien hebben enkele belangrijke resultaten in muziek: het neemt toe en ongemak en ongemak en verbetert het effectieve metabolisme. Tijdens de beste sportwedstrijd toont ook een positieve manier naar muziek, maar heeft een belangrijk effect op de training. Je weet dat je goed werkt op je favoriete mengsel en je vergeten! Elke muziekgymnastiek het beste? Twee belangrijke kenmerken van de belangrijkste kenmerken, ze zijn ritme, en dat is de laatste die de muziek u een koninkrijk geeft. De muziek geeft je een gevoel. Vaak zijn mensen een voortzetting van de synchronisatie en hun capsules, bijvoorbeeld om het hoofd te verplaatsen en raakt de benen op de grond. Geen van de muziek die de reflectie in de tweede cultuur en man maakt. Het algemene werk dat je kunt doen is een scherp lied met een heel ritme, vooral nadruk. Om deze reden vertel je deze plek in de sportschool [2]. Geeft het onderzoek aan dat er een kleine voordelen zijn in het ritme 120 per minuut in het ritme, wat betekent twee sprongen per seconde. Wanneer mensen worden gevraagd om de vingers voor één stap aan te raken, staan ze meestal op het ritme van 120 weddenschappen. Tussen 1960 en 1990 lijkt een analyse van 74.000, een gemiddelde van 74.000, gemiddeld 120, [13]. Natuurlijk is het een verschil; Mensen zien bijvoorbeeld sneller sneller sneller sneller. Helaas is het niet zo wanneer je blijft toenemen in een verwachting in het perfecte ritme. Hoewel het zijn muziek niet voelt of nodig heeft, kan deze synchronisatie van het lichaam helpen het lichaam te gebruiken. Bij de beweging van het ritme, tijdens de fysieke beweging, is het niet meer kans om meer te doen dan de meer overeengekomen beweging wanneer het het ritme van de muziek niet houdt. Bijvoorbeeld, het onderzoek werd aangetoond dat de vierkante fietsen meer zuurstof gebruiken dan hun muziekfietsen die de achtergrondspieren maken. Het als een basistype fysieke oefening tijdens training naar uw basistype dat u wil installeren, [8]. Torrent, toen mensen luisteren wanneer mensen luisteren, blijven ze werken, meer dan de fiets en zwemmen. In 2012, in Londen en 140 en 140 en 140 en 140 bestelwagen beter om het beste te verbeteren [3 en 140 bestelwagen om te verbeteren. Om te verwarmen en te oefenen en te oefenen, kunt u de beste cardiomuziek maken met 115-5-125 VPM en de beste resultaten krijgen en 135-40 bpm krijgen [10.11]. Natuurlijk is het gematigd en profiteer van verschillende cursussen, sport en mensen zijn mogelijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *